Hattel Horsen kilpailut 31.8-1.9.2013

Hattel Horse oli järjestänyt erittäin hienot onnistuneet "A-luokan" seurakilpailut 31.8.1.9. Luokkia oli tarjolla 110-145cm tasoilla. Radat olivat Mikko Forstenin suunnitelemia ja ne olivat erittäin suunniteltuja ja rakennettuja joista näkyi Mikon pitkä vahva kokemus kansainvälisiltä arenoilta. 

Johanna kilpaili neljällä hevosella, jotka kaikki menestyivät hyvin. Tällä hetkellä Johannan kakkoshevonen Cydonia on vasta tulossa isompiin luokkiin, joihin se tuntuu sopivan hyvin. Sillä on huomattava hyppykapasiteetti, mutta sen kyky suoriutua isommissa luokissa vaativista tehtävistä on vielä hieman kesken. Johannan ykköshevonen Cambridge (Leevi) kilpaili vain sunnuntaina 135 luokassa, jossa johanna ratsasti esteiltä puhtaan radan, mutta sateen liukastuttamat ohjat irtosivat kesken vaativan tehtävän ja Johannan oli tehtävä yksi voltti kesken radan. Leevi näyttäsi olevan hyvässä vedossa kahden viikon kuluttua järjestettäviä Stadionin finaalikilpailuja silmällä pitäen.

Johanna kilpaili lisäksi kahdella Forstenien omistamalla nuorella hevosella, joihin Johanna oli kovin tyytyväinen.

Eveliina kilpaili kahdella hevosella ja Rusty-ponilla. Rusty hyppäsi avoimia luokkia. Spirit T (Pave) on Eveliinan kakkoshevonen, joka on varsinainen ruutitynnyri. Pavella on pienestä koostaan huolimatta hyppykykyä vaikka muille jakaa ja tuloksia syntyy sitämukaa kunhan se vaan malttaa tuliselta luonteeltaan keskittyä tehtäviin.

Sol Y Sombra eli Sally joka on Eveliinan ehdoton ykkösuosikki kilpaili vain sunnuntaina 135 luokassa, jossa se teki varmaa tulosta. Tämän luokan tarkoitus oli toimia mukavana valmistelevana kilpailuna Stadionin finaalikilpailuja silmällä pitäen.